New Holland - Warehouse Extension

CLIENT: UNDISCLOSED

Project description

Construction of a steel framed and composite cladded building, consisting of driven piled foundations & piled floor slab, the building will be lined out using hygienic white walling with part of the warehouse being divided into process areas.

The warehouse had a syphonic drainage system which ran off into a surface water drainage system with attenuation and hydro brakes to restrict the flow of run of into the main drainage network, external concrete paving was placed to create a laydown area for the client and turning circles for  incoming and outgoing transport.



Project Details

Services Involved:

YOUR PROJECT

    Other Projects

    • Pigpro Egg Colony
    • Sandsfield Quarries: Milegate Landfill Extension
    • Brackenborough Hotel, Louth: Function Room
    • Canada Dock, Liverpool
    • RAF Coningsby
    • Tillingham Wines, Peasmarsh